top of page

Natuurlijk is dit een site waar je liever niets te zoeken hebt, maar waar je waarschijnlijk wel blij mee bent wanneer dat nodig is. Mensen die van onze wilde bossen houden zijn vaak ook op zoek naar een alternatief voor traditioneel rouwwerk. Vandaar deze speciale site met afscheidsbloemen waarvoor wij zowel bloemen van de veiling gebruiken als veldbloemen, varens  en ranken uit onze eigen tuin.

In harmonie met de wijze waarop tegenwoordig vaak wordt gekozen voor het vieren van het leven van degene waar afscheid van wordt genomen, maken wij kleurrijke  en weelderige stukken met talloze soorten bloemen, kleurrijk of in harmonie. Dit betekent ook dat geen stuk hetzelfde is, de foto's op deze website dienen als inspiratie niet als voorbeeld.

Zoals wij kiezen voor een persoonlijke benadering van onze klanten, zo geldt dat natuurlijk in het bijzonder voor mensen die afscheid moeten nemen van een naaste. Waar mogelijk zoeken wij naar lievelingsbloemen of kleuren zodat een stuk of een boeket een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan een mooi en goed afscheid.

0629016116

Voor meer informatie neem contact met ons op

 

bottom of page